SpielByWeb Forum Index SpielByWeb
http://www.spielbyweb.com/
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Find a UserFind a User   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 Your GamesYour Games   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 



 
Post new topic   Reply to topic    SpielByWeb Forum Index -> SpielByWeb Chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
csgosite



Joined: 14 Jun 17
Posts: 3


PostPosted: Wed Jun 14, 2017 1:52 am    Post subject: Reply with quote

Twitch flama Haley-Isabel "MissQGemini", Cumartesi günü yaptığı Counter-Strike: Global Saldırı sırasında bir hile kullanarak yakalandı. www.csgobetsiteleri.com/roultte Ancak hileye karşı sorumluluk almadı - arkadaşı Clara'yı suçladı.
MissQGemini, Inferno'daki rekabetçi bir maçın ısınma aşamasında, her şeyi aktarırken, aimbot, triggerbot ve görseller gibi hileleri içeren bir program yükledi. Yapılandırma menüsünde, profile1.conf adlı bir yapılandırma yükledi ve default.conf yapılandırmasını kapattı. Yapılandırmalar, bir oyunun oynanması sırasında kullanıcının istediği tüm ayarları içerir.

Aktifleştirildiğinde, gerçek deyimlerini ve tepkilerini, akışının görmüş olduğu wallchack'ı görebileceğini bilmeden taklit etti. Bir wallhack, oyuncuların duvarlarını kullanarak düşmanlarını görmelerine izin veren, onları kullanan oyunculara haksız avantaj sağlayan bir dolandırıcılıktır. Onun davasında MissQGemini'nin wallhack'ı ona oyuncu model iskeletlerini, silahları ve sağlık miktarlarını görme avantajını verdi.

Yaptığı hile kodunun tekrar tekrar çalınmasından görülebileceğini fark ettiğinde, bilgisayarındaki program hakkında kasıtlı bir cehaleti gösterdi ve o sırada odasında olmayan arkadaşı Clara için birkaç güzel sözü vardı. MissQGemini'nin performansı neredeyse Oscar'a layıktı.

"Bu kızı öldüreceğim," dedi BayanQGemini öfkeyle: "Tam anlamıyla onu öldüreceğim. PC'ye [hile] kullanmadığına söz verdi. "

Yine de Clara'yla dolandırıcılık daha sonra söylediği çelişkiye benziyordu.

"Bugün burada ve ben onu izliyordum," dedi MissQGemini. www.csgobetsiteleri.com/coin-flip/ Ben sadece [CS: GO] 'yu kaldıracağım. [Clara] nedeniyle VAC yasağı alamıyorum. "
Bir VAC (Valve Anti-Cheat) yasağı, Valve korumalı sunucuları kandıran oyunculara verilen Buhar yasağıdır. MissQGemini daha önce Clara'yı izliyorduysa, bilgisayarında kurulu olan dolandırıcılıktan haberdar olduğunu düşünürdü. Clara'nın var olup olmadığı hala bilinmiyor.

MissQGemini'nin Twitch kanalı Cumartesi günü yasaklandı, ancak TheDjinnnn takma adı altında başka bir kanal daha yaptı.
O akşam biten yeni yayında MissQugemini "Ben bitti," dürüstçe umursamıyorum. "

MissQGemini, yeni kanalında arkadaşınızın Steam hesabına CS: GO silah skinleri aktarmayla kendini yayınladı ve bu da muhtemelen Site Suspension Evasion tarafından yasaklanacak.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SpielByWeb Forum Index -> SpielByWeb Chat All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group